CarGo Batler nastavio akciju besplatnih obroka za naše medicinare!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Batleri isporučili još 100 besplatnih obroka, poziv ostalim restoranima da se pridruže akciji.

Foto: Andrej Nihil
Foto: Ilustracija

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana CarGo i CarGo Batleri danas su dostavili još 100 besplatnih obroka medicinskim radnicima pri COVID centrima u Beogradu. Ovoga puta besplatne obroke obezbedio je restoran W-sushi, a tom prilikom pozvani su i ostali restorani da se pridruže akciji.

-Dok su medicinski radnici na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa, mi ostali pokušavamo da nađemo načine da im nekako pomognemo. Pored toga što moramo da poštujemo savet struke i ostanemo kod kuće, mi smo odlučili da odemo i korak više. CarGo Batler je tu da svima dostavi hranu, ali i da restorane pozovemo da se pridruže akciji-, rekao je Vučić.

RepublikaFoto: Andrej Nihil

On je zahvalio restoranu W-sushi i dodao da akcija na prvom mestu ima za cilj da kroz doniranje obroka pokaže medicinarima da neko misli na njih, kao što oni misle na nas tokom svih ovih iscrpljujućih meseci.  

-U trenucima krize važno je da pokažemo solidarnost i humanost. Ugostitelji su ugroženi smanjenjem profita i baš zato mi imamo različite popuste, ali verujemo da svi zajedno moramo da vratimo zajednici. Danas su u našem društvu najugroženiji naši heroji u belim mantilima i to nam daje snagu da im jedinstveni pomažemo-, kazao je Vučić.

CarGo Batler akcija pomoći medicinarima počela je prošle nedelje, od kada je donirano 300 besplatnih obroka, a sa akcijom će se nastaviti još intenzivnije u narednom periodu.  

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading