Vulin zahvalan Rusiji na podršci koju je ta država pružila našoj zemlji po pitanju sprečavanja ulaska takozvanog Kosova u Interpol

Autor:

Vesti

07.12.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševim o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aleksandar Vulin

U telefonskom razgovoru Vulin i Patrušev istakli su značaj nastavka saradnje dve države u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, terorizma, trgovine narkoticima. 

Patrušev je ministru Vulinu čestitao na imenovanju na mesto ministra unutrašnjih poslova i istakao da Rusija veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnoj saradnji sa Republikom Srbijom u sektoru bezbednosti. 

Ministar Vulin zahvalio se na principijelnom stavu Ruske Federacije i poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije, kao i na podršci koju je ta država pružila našoj zemlji po pitanju sprečavanja ulaska takozvanog Kosova u Interpol.  

Sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije Patrušev uputio je ministru Vulinu poziv da poseti Rusku Federaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading