Srpska liga: ''Kupujmo srpsko od Srbina – da brže pobedimo koronu''

Autor:

Vesti

04.12.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od načina da se izborimo sa ekonomskom krizom u našoj zemlji, izazvanom epidemijom korona virusom, ali i da ujedno pomognemo srpskoj industriji i privredi, a posebno malim i srednjim preduzećima, jeste da građani Srbije kupuju i koriste isključivo domaće srpske proizvode – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL), izražavajući zadovoljstvo je što se danas ovoj akciji pridružio i pokret ''Dveri'', pozivom da ''kupujemo domaće - da narod ne izgubi posao''.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Srpska liga je, još pre četiri godine, pokrenula kampanju „Kupujmo srpsko, od Srbina – za bogat narod i snažnu državu!“, s ciljem zaštite domaće proizvodnje u Srbiji – ističe Đurđev, dodajući da, zbog trenutne ekonomske situacije, imamo još veći motiv da realizujemo ovu akciju i da ona postane sastavni deo naše potrošačke kulture.  

Pozivamo sve Srbe i sve ostale građane Srbije da se pridruže kampanji i da kupuju i koriste domaće priozvode koji su proizvedena u Srbiji, od domaćih sirovina i u našim fabrikama, a čiji su vlasnici srpski državljani, a ne stranci, kako bismo dali zajednički doprinos opstanku i razvoju srpske ekonomije  – zaključuje Đurđev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading