POPOVIĆ IVKOVIĆ ODBACILA KRITIKE: Janković je frustrirani politikant - SVAKI DAN LAŽE I VREĐA!

Autor: Republika

Vesti

07.11.2017

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković odbacila je kritike Pokreta slobodnih građana (PSG) zbog postavljanje Nebojše Stefanovića za koordinatora službi bezbednosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

- Kada osobe poput Saše Jankovića, koji je poznat po tome što je za 3.000 evra narodnih para mesečno flagrantno kršio zakone i Ustav Srbije i politički se promovisao, govore o nečijoj dostojnosti i bezbednosti, onda je narodu sve jasno - njemu ne da nije stalo do bezbednosti građana Srbije, nego mu je jedini cilj da vređa, izmišlja i laže, i to čini po svaku cenu - navodi se u saopštenju Popović Ivković.

PSG je prethodno saopštio da postavljanje Stefanovića za koordinatora službi bezbednosti predstavlja "opasnost po nacionalnu bezbednost", ocenjujući da se službe bezbednosti "ubrzano pretvaraju u klasičnu političku policiju za zaštitu stranke na vlasti i borbu protiv ''unutrašnjeg neprijatelja''.

Saša Janković je još jednom pokazao da je on obični frustrirani politikant koji svakog dana ima potrebu da izgovori što više laži, da uvredi što više građana Srbije i državu Srbiju

Biljana Popović Ivković, član predsedništva SNS

Popović Ivković je navela i da je Janković, "kome je Darko Šarić bio povoljan po nacionalnu bezbednost, najveći investitor iz vremena vladavine njegovih koalicionih partnera, Demokratske stranke, kome nije smetala izrazito visoka stopa kriminaliteta", glasno ćutao na svaki oblik razaranja Srbije i nije mu padalo ni na pamet da se oglasi po pitanju bezbednosti.


Nije se mogla čuti Jankovićeva opaska, a kamoli konkretnija izjava kada su ljudi ubijani na ulici samo zato što misle drugačije, kao što je bilo u slučaju Ranka Panića, navela je ona.

- Saša Janković je još jednom pokazao da je on obični frustrirani politikant koji svakog dana ima potrebu da izgovori što više laži, da uvredi što više građana Srbije i državu Srbiju - navodi se u saopštenju Biljane Popović Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Mare

07.11.2017 19:16

Čovek, za koga postoje sumnje da je umešan u zločin, govori o opasnosti po bezbednost?

Milan

07.11.2017 19:17

Janković je užasno nevaspitan političar. Jak je samo na tviteru.

rosa

07.11.2017 19:17

Covek je izgubio kompas,ne zna vise gde bije.

Edo

07.11.2017 19:18

U potpunosti se slažem sa njom.