Rade Basta i Nemanja Manjak osudili pretnje upućene Predsedniku Vučiću

Autor:

Vesti

26.11.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član beogradskog odbora SNS-a Nemanja Manjak kao i direktor beogradskih elektrana Rade Basta osudili su pretnje Srđana Noga, upućene Vučiću i njegovoj porodici, koje su okarakterisali kao monstruozne te da nisu bile u političkom izražavanju.

RepublikaFoto: beograd.sns.org.rs
Nemanja Manjak

- Poltron Dragana Đilasa, Srđan Nogo, na najbrutalniji način preti i ugrožava bezbednost porodice Vucic. Osuđujem ovakve sramne i monstruozne pretnje, kojima su svakodnevno izloženi kako predsednik Vučić, tako i članovi njegove porodice. Nadležni organi, ali i čitava javnost, treba da se suprotstavi ovakvim izlivima mržnje i pretnjama, jer to nije lice pristojne i moderne Srbije - rekao je manjak.

Rade Basta, direktor Beogradskih elektrana:

Potpuno je, blago rečeno užasno ,a tačnije monstruozno ,da se u bilo kakvom politickom izražavanju  licitira nečijim životom radi privlačenja medijske pažnje i dobijanja politickih poena. Niz tih monstruoznih izjava se odnose na predsednika Vučića i njegovu porodicu, čak  i na najmladje clanove, decu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Rade Basta

To  ne postoji u civilizovanim društvima i normalnom svetu, ne postoji ni u narodu Srbije takva mrznja, vec samo u glavama sociopata, za koje se zna u kakvim institucijama je njihovo mesto. Ne govori Srdjan Nogo samo u svoje ime, vec u ime svog politickog mentora Dragana Djilasa. Moramo svi da osudimo ovakve odvratne i zle ispade i sankcionisemo ih i time zaštitimo živote svakog gradjanina Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading