KUKAVICE, GURAO SI DECU DA UPADAJU U SKUPŠTINU! Vulin odbrusio Nogu: Pretnje Vučiću više nisu za psihijatra, nego za pravosuđe!

Autor: Republika

Vesti

26.11.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na pretnje bivšeg poslanika Dveri Srđana Noga upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i kazao da "bude li se (na to) ćutalo, svi koji sada ćute dočekaće da i njihovu decu ubijaju u medijima".

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Aleksandar Vulin

- Kukavica koja je ispred sebe gurala decu da upadaju u Skupštinu Srbije, sada bi da ubije i Vučićevu decu. Svaki dan neki ''šljam'' poželi smrt Vučiću i njegovoj porodici i to postaje uobičajeno ponašanje koje se i ne komentariše. Nije ovo više pitanje samo za psihijatra, ovo je pitanje za pravosuđe - naveo je Vulin, prenosi Pokret socijalista.

Nogo je u emisiji "Bez ustručavanja" na KTV televiziji predsedniku Srbije kao i njegovoj porodici i deci "prognozirao tragičan kraj".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading