STAO NA ŽULJ KRIMINALCIMA! Jovanov pozvao državne organe da reaguju povodom napada na Vučića i njegovu porodicu. NIJE TO KAMPANJA ISFRUSTRIRANIH!

Autor: Tanjug,Republika

Vesti

26.11.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stanke Milenko Jovanov postavio je danas pitanja nadležnim organima povodom, kako je naveo, napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Milenko Jovanov

Jovanov je rekao da to nije samo o kampanja isfrustriranih ljudi, navodeći da to najbolje pokazuje koliko su se svi navikli na takvu kampanju i koliko nikom nije stalo šta ko govori o porodici predsednika.

Jovanov je kazao da je zamolio šefa poslanika SNS Aleksandra Martinovića da danas postavi pitanje, jer je, kaže, pre pet dana plaćeni ubica Čaba Der izjavio mađarskim istražnim organima da je od dva kriminalna klana dobio ponudu da izvrši atentat na Aleksandra Vučića.


Vest je, kaže Jovanov, prošla “ispod radara” i bez komenata, te dodao da nema političkog ubistva bez političke pozadine.

Jovanov je podsetio i na naslovnu stranu jednog nedeljnika na kojoj je snajper bio uperen u glavu predsednika Vučića.

 
Navodeći da je Vučić "stao na žulj" kriminalcima kada im je objavio rat, Jovanov je kazao da takvi kriminalci traže političku podršku i dodao da im se neki ljudi sami nude, kao i da se stvara atmosfera da malo ko reaguje ako bi se desilo nešto tako.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
tale

26.11.2020 10:52

ceo sistem mora da se uključi i reaguje povodom sve češćih pretnji predsedniku, da posle ne bi bilo kasno

Tija

26.11.2020 11:25

Hitna rekacija. Nedopistivo je da u pravnoj zemlji takvi bolesnici poput Noga prodju nekaznjeno.

Saša

26.11.2020 11:45

I treba odmah da reaguju!

Maki

26.11.2020 11:52

Nadležni treba da stanu na put konstantnim pretnjama i uvredama koje trpi porodica, a pre svega deca predsednika Srbije!