TORBICA: Nasilje Obradovića i Dveri mora da prestane

Autor: Tanjug

Vesti

06.11.2017

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine i narodni poslanik Bojan Torbica ocenio je danas da postaje sve jasnije da Boško Obradović i Dveri "pokušavaju da Srbiju uvuku u totalni politički haos i od nje naprave državu u kojoj će vladati nasilje i progon".

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret socijalista
Bojan Torbica

Torbica ističe da su fizički napadi na Maju Pejčić, članicu Republičke izborne komisije, Gordanu Uzelac, novinara Pink televizije i druge novinare ove televizije, Maju Gojković, predsednika republičkog parlamenta, kao i poslednji napad na odbornicu u SO Mladenovac, obrazac političkog ponašanja Boška Obradovića i Dveri.

- Svakim danom postaje sve jasnije da Boško Obradović i Dveri pokušavaju da Srbiju uvuku u totalni politički haos i od nje naprave državu u kojoj će vladati nasilje i progon. Državu u kojoj će se nad ženama nesmetano vršiti nasilje, državu u kojoj će biti progonjen svako ko ima drugačiju boju kože, svako ko govori drugim jezikom, piše drugim pismom ili se moli drugom Bogu - navedeno je u saopstenju.

- Nasilje koje Obradović i Dveri sprovode mora da prestane - zaključio je Torbica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ilija krneta

07.11.2017 01:36

cisi ti socijalista u vojvodini kokoj naci pripadas i dali je imas u opste tite nema a ti jos blejis i boli te uvo za jugoslavijom