MONSTRUOZNE PRETNJE NOGA! Vukan, Danilo, Milica i cela Vučićeva porodica će tragično završiti

Autor: Republika

Vesti

25.11.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Nogo, bivša desna ruka Boška Obradovića i vođa ekstremne desnice koji je u žižu javnosti došao najpre tako što je nosio vešala preko Terazija, preteći da će na njima završiti njegovi neistomišljenici, a zatim pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, ne prestavši do dana današnjeg.

RepublikaFoto: youtube.com/Centar - zvanični kanal
Srđan Nogo

Nakon velikog broja pretnji smrću predsedniku i njegovoj porodici, Nogo je sada prevršio svaku meru pomenuvši sve članove porodice Vučić, uključujući i malog Vukana koji ima samo 3 godine.

- Njegov kraj će biti vrlo tragičan, i put kojim je krenu je tragičan za celu njegovu familiju. Od najstarijeg do najmlađeg. Od angeline i Anđelka, do Vukana, Danila i Milice - izgovorio je Nogo u emisiji "Bez ustručavanja".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
FOX

26.11.2020 04:13

Kada ne biste davali značaj ovakvim bolesnicima oni bi se ugasili ...( nažalost senzacionalizam vam je postalo drugo ime )