(FOTO) ŠIPTARI PALE PO KOSOVU: Gori trobojka u Peći!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.11.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznate osobe zapalile su balon sa toplim vazduhom, postavljenim na ulaz u grad, a na kome je pisalo "Dobrodošli u Peć", najverovatnije jer je bio u plavo-belo-crvenim bojama, odnosno bojama zastave bivše Jugošlavije, piše prištinski Reporteri.

RepublikaFoto: pixabay.com

Postavljanje balona u ponedeljak izazvalo je brojne negativne reakcije javnosti zbog boja na balonu, iako je sam balon poklon francuskog pilota i obojen u boje francuske zastave koje su takođe plavo - belo-crvene.

Na paljenje balona reagovao je i gradonačelnik Peći Gazmend Muhadžeri koji je na svom Fejsbuku napisao da ga je veoma rastužila vest o događaju, istakavši da francuski pilot verovatno nije očekivao da će njegova dobra namera biti pogrešno protumačena.



- Euforična reakcija bila je ogromna, možda i više nego što je trebalo. Najgore u svemu tome bilo je to što se niko niko nije upitao zašto je postavljen, ko ga je postavio i zašto baš te boje - napisao je Muhadžeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading