SMRT AMFILOHIJA JE POLITIČKO UBISTVO! Poznati novinar izneo ŠOK-TEORIJU: Sebi je potpisao smrtnu presudu KADA JE...

Autor: Republika

Vesti

23.11.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji novinar NIN-a Dragan Jovanović izjavio je uda mu je izuzetno sumnjiva smrt mitropolita Amfilohija.

RepublikaFoto: facebook.com/Mitropolija
Amfilohije Radović

Uz napomenu da nema dokaze koji to mogu da potvrde, Jovanović je istakao da je Amfilohije sklonjen zbog ugleda među narodom koji je smetao ostalima u SPC:

- Amfilohije je morao da ode. Njegova smrt je političko ubistvo u kome ima više saučesnika, ne samo Milo. Njemu je rejting bio toliki da je ugrozio Irineja i one koji isto pretenduju da budu patrijarsi kada on ode  - izjavio je Jovanović u emisiji "Balkan info".

Na pitanje voditelja Teše Tešanovića da li se radi o novom vidu likvidacije gde se osoba proglasi zaraženom i odmah stavi na respirator, Jovanović je dao svoje viđenje:

- Kako da ne. Amfilohije je učestvovao u prodaji ruke Jovana krstitelja Vatikanu. Bio je glavni "tas na vagi" gde će ruka da ode. Momu Bulatoviću su nudili pedesetak miliona dolara, on je pitao Amfilohija koji je to odmah odbio. Mađutim, posle nekog vremena ta ruka je na aukciji doživela veliku cenu. Za nju su se interesovali i Rusi jer Putin pravi pravoslavni Vatikan. I jednima i drugima je trebala ta ruka, koja je tamo na nekom Cetinju, u nekoj vukoje**ni. Išla je licitacija i otišla je u Vatikan za 9 milijardi. TU se Milo dobro ugradio, a Amfilohije je dobio neku siću i to ne on lično, nego naša crkva. On je tu već sebi potpisao smrtnu presudu - izneo je svoj stav novinar Jovanović.

Pomenuto izlaganje pogledajte na videu (18:45).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading