Janković izdajnik - LIDER PSG OPET OPLEO PO SRBIJI

Autor:

Vesti

06.11.2017

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković prevršio je svaku meru i optužio Ruse da rade sumnjive poslove u humanitarnom centru u Nišu. Da bruka bude veća, Janković je to učinio na bošnjačkoj FACE TV gostujući u emisiji kod Senada Hadžifejzovića, gde je po ko zna koji put iskoristio priliku da najstrašnije ispljuje Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Gostujući na bošnjačkoj televiziji, bivši zaštitnik građana po ko zna koji put iskoristio priliku da najstrašnije ispljuje Srbiju

- Ja sam prilično siguran, da ne kažem da znam, da on (Vučić) jeste obećao Rusima diplomatski status za misiju u Nišu koja se zove humanitarna, ali neke čudne aktivnosti se sa tog aerodroma odvijaju - rekao je Janković, optužujući bez ijednog argumenta Rusiju za, u najmanju ruku, nelegalne radnje.

PO HOJTOVOM NALOGU

To je lideru PSG očigledno bilo malo, pa se dohvatio i Kosova.

JANKOVIĆ: Ja sam prilično siguran, da ne kažem da znam, da on (Vučić) jeste obećao Rusima diplomatski status

- Vučić im je obećao da će priznati Kosovo. I sad, neko vreme je to sa šibicama i lopticom funkcionisalo, a sada i jedni i drugi zavrću ruku. I čemu se on (Vučić) okreće? Drami, podigao je za oktavu glas - istakao je Janković.

Politički analitičar Branko Radun kaže da je očigledno da opozicija počinje da sprovodi naređenja koja im je dao Brajan Hojt Ji.

- Ji se sastao sa opozicijom prilikom nedavne posete Beogradu i očigledno im je dao zadatak da vrše pritisak na vlast da se prekine saradnja sa Rusima. Očigledno je da će se humanitarni centar koristiti ubuduće kao meta opozicije. Ovo svakako nije prvi put da Janković javno nipodaštava svoju zemlju - kaže Radun.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Branko Radun, analitičar

Ovo nije prvi put da Janković javno nipodaštava svoju zemlju

UVEO BI I SANKCIJE

Nije prvi put ni da lider PSG vređa i prijateljsku Rusiju. Otvoreno zalaganje za ulazak Srbije u NATO i prekid odnosa sa Moskvom Janković je pokazao izjavom da bi "teška srca" zarad budućnosti Srbije uveo sankcije Rusiji.

- Srbija i jeste partner NATO i trebalo bi da bude partner svim vojnim alijansama koje nemaju agresivne i militarističke pretenzije prema njoj. To je pitanje naše sadašnjosti i budućnosti, a ne naše prošlosti - rekao je Janković i predložio održavanje referenduma na kojem će građani odlučiti da li su za ulazak u Alijansu.

Marijan Rističević, Narodna seljačka stranka

Pljuvač, vođa stranke bez registracije, umesto na Rusiju, treba da pljune jednom u svoje šake i da radi nešto

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vasa

06.11.2017 08:19

Peta kolona koju poredvodi Janković se polako zahuktava u svojim lažima...

Mina

06.11.2017 10:09

Zna li Jankovic da razlikuje laz od istine

Igor

06.11.2017 14:15

Napao je i Rusiju,jedinu veliku silu čiju neuslovljenu punu podršku uživamo.Što se tiče humanitarnog centra u Nišu u njemu su četiri Rusa i dva psa.Moguće i jedna mačka.