ZORANA UMISLILA DA JE ONA PREDSEDNICA: Novi VELIKI gaf ministarke energetike!

Autor:

Vesti

09.11.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mimo svih pravila i protokola, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović požurila je da čestita pobedu (koja još nije zvanično proglašena) Džou Bajdenu. Učinila je to, iako je na visokom državnom položaju, pre predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Zorana Mihajlović

- SAD su dobile predsednika demokratu - Džoa Bajdena. I kao što je veliki Mahatma Gandi govorio: "Duh demokratije ne može se nametnuti spolja. On mora izrasti iz unutrašnjosti naroda." Ali SAD je dobila i potpredsednicu. Jer pobeda je ženskog roda - napisala je, između ostalog, ministarka na svom Instagram profilu.

Odmah je reagovao njen stranački kolega Vladimir Đukanović, koji ni ranije nije krio koliko je kritički nastrojen prema Mihajlovićevoj.

- Oduvek sam govorio da je dužnost čestitih ljudi da se bore protiv ovakvih nesrećnih pojava u našoj državi - napisao je Đukanović, reagujući na ministarkinu čestitku Bajdenu.

Podsetimo, Zorana Mihajlović burno je započela novi mandat na čelu Ministarstva energetike. Posle direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića, kojeg je uz pomoć obezbeđenja izbacila sa sastanka, na udaru ministarke našla se i premijerka Ana Brnabić. Mihajlovićevoj ovo nije prvi put da pecka, proziva i udara na premijerku. Ovog puta, pre nekoliko dana, Mihajlovićeva je preko fotografije objavljene na Instagramu objasnila šta misli o premijerki. Naime, na slici Mihajlovićeva sedi doterana i nasmejana, dok je na zidu iznad nje, na ekranu, premijerka Ana Brnabić, koja sa ozbiljnim izrazom lica govori o borbi protiv koronavirusa.

- Kada su dani, kao danas, magloviti i tmurni, osmeh na lice i u nove pobede - napisala je tada Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading