Vučić: Brinem za Srbiju jer postoje čast i moral, ali to nije poznato "MIŠEVIMA" u politici!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.11.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitaću Bajdenu pobedu, verujem da bi za Srbiju, zbog pitanja Kosova, bilo bolje da je pobedio Tramp, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić novinarima.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Napadaju ga kaže što je hvalio Trampa, ali, neće odustati od toga, a uveren je da ti napadi dolaze iz udvoričkog i ulizičkog manira.

- Nikada ništa ružno nisam rekao o Bajdenu, iako ga poznajem bolje od Trampa. Video sam se sa njima četiri ili pet puta, sa Trampom jedva dva puta. Rekao sam i mislim i večeras da je za Srbiju bilo bolje da je Tramp pobedio. Ali, beću govoriti loše o Bajdenu, trudiću se da imamo što bolju saradnju - rekao je Vučić.

On je u tom kontekstu rekao da se nikoga ne boji, da se brine za Srbiju, da postoji nešto što je čast i moral, a što nije poznato "miševima" u politici.

Srbiju će, ističe, ostaviti pobedničku, a ne ulizičku i udvoričku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Dada

07.11.2020 22:13

Ovaj potez predsednika Vučića je za svaku pohvalu. Radnici vredno rade danonoćno kako bi Covid bolnica bila gotova što pre, jer niko ne zna koliko nam još dana borbe predstoji sa ovin nevidljivim neprijateljem.

Dana

07.11.2020 22:19

Normalan covek,vodite se posteno imate savest.Promovisete svoju zemlju,njemu kulturu,predstavljate nas u najboljem mogucem svetlu...ne slikate se po restoranima,na raznim destinacijama..e to rade misevi

Sasa

07.11.2020 22:20

Nema razloga niko nikome da se "uvlaci", Srbija je uvek otvorena za saradnju i korektne odnose sa svima.

Kole

07.11.2020 22:22

Tramp je bio odličan lider i predsednik čak bolji od svih predsednika SAD-a imali smo odličnu saradnju sa Amerikom verujem daće se tako nastaviti i sa Bajdenom.