ZAMISLITE DA DE GOLU SUDE ZA RATNE ZLOČINE: Šiptarka ne može da preboli Tačijev odlazak u Hag, LUPILA OVU GLUPOST!

Autor: Republika

Vesti

06.11.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš joj teško palo!

Vljora Čitaku

Bivša ambasadorka takozvanog Kosova u SAD Vljora Čitaku, za koju se svojevremeno spekulisalo da je ljubavnica Hašima Tačija, ne može da prežali njegov odlazak u Hag!

Vest koja je juče odjeknula regionom, da će se Tači naći na optuženičkoj klupi, toliko je uznemirila Čitakuovu, pa je morala da se oglasi na društvenim mrežama.

Ona je, naime na društvenoj mreži Tviter, a nakon podnošenja optužnice iz Haga za ratne zločine protiv Kadrija Veseljija i Hašima Tačija napisala da je OVK bila pokret koji se bavi oslobodilački pokret (?!).

Uz sve to, Tačija je uporedila sa De Golom (?!?).

- OVK je bila oslobodilački pokret. Svi to znamo da ona bez NATO intervencije ne bi mogla da oslobodi Kosovo od srpskog režima. Slično je bilo sa oslobađanjem Francuske tokom Drugog svetskog rata. Sad zamislite da se De Golu sudi za ratne zločine - odvalila je ona.

 

 

 

Za šta su optuženi zločinci OVK?!

Tužilaštvo Specijalnog suda u Hagu tereti Hašima Tačija, Kadrija Veseljija, Jakupa Krasnićija i Redžepa Seljimija da su počinili ratne zločine nezakonitog ili proizvoljnog hapšenja i lišavanja slobode, surovog postupanja, mučenja i ubistva.

Tereti ih i da su zločine protiv čovečnosti, kao što su zatvaranje, drugi nehumani postupci, mučenje, ubistvo, prisilni nestanci lica i progoni, činili od marta 1998. do septembra 1999. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JOLE NIKOLIC TAMNAVAC

07.11.2020 19:45

Posle visegodisnjeg pusenja lule mira sa olbrajtovom citaku se vratila malokuci da se odmori od pusenja.....