OŠTAR DEMANTI! Mrežama kruži vest da Trstenik prihvata migrante, EVO ŠTA JE ISTINA!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Trstenik najoštrije osuđuje širenje panike i lažnih vesti koje su se pojavile na društvenim mrežama o navodnom prihvatu velikog broja migranata na teritoriji opštine Trstenik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Naime, putem društvenih mreža širi se lažna vest, da se u napuštenoj zgradi Prve petoletke priprema prihvat migranata, a da je to navodno naredio Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno-informativne agencije.

Opština Trstenik ovim putem DEMANTUJE takve informacije i još jednom najoštrije osuđuje plasiranje lažnih vesti i neistina, kao i širenje panike među građanima, i poziva nadležne organe da reaguju, identifikuju odgovorne i spreče ovaj vid širenja panike koji je uznemirio građane Trstenika.

EKSPRESNA REAKCIJA NADLEŽNIH

Kako nezvanično saznajemo, brzom reakcijom tužilaštva za Visoko tehnoloski kriminal, Bezbedonosno informativne agencije i MUP-a identifikovani su odgovorni i privedeni radi daljeg utvrđivanja svih činjenica.

Foto: printscreen
Foto: printscreen
Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading