Vesić otkrio: PORED SVIH OBAVEZA, VUČIĆ PASIONIRANO PRATI STANJE SA KORONOM

Autor: Republika

Vesti

30.10.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Predsednik Vučić pored brojnih obaveza u svakom trenutku prati sve u vezi sa koronom, traži izveštaje o opremi, upućen je u kompletno stanje na terenu", otkrio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

- Predsedniku na stolu stoji papir sa podacima koliko je zaraženih, koliko je ljudi na respiratoru, koliko stiže respiratora, koliko imamo opreme, koliko maski, koliko rukavica... naveo je Vesić i dodao:

- Ta posvećenost da naša zemlja koja nije baš tako bogata, da se naš sistem pokaže uspešnijim nego kod mnogih drugih zemalja - istakao je Vesić.

Pogledajte video.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Miki

30.10.2020 14:34

Maksimalna posvećenost predsednika Vučića u svemu što radi, a posebno briga za sve naše građane, je nešto što ga čini izuzetnim čovekom i predsednikom kojeg poštuje i ceni ogroman broj ljudi.

Sanja

30.10.2020 14:45

Vucic je neko ko razume i radi svoj posao najbolje sto moze!Odan je i vredno radi na svim svojim zadacima!Takav predsednik slobodno moze biti primer i ne samo svom narodu,vec i celom svetu!

Ana

30.10.2020 14:52

Pre svega, želim da se zahvalim na svom trudu i zalagnje našeg Predsednika Aleksnadra Vučića, naravno da sve stiže jer je on jedan savestan vredan i mnogo iskren čovek.

sofi

30.10.2020 14:53

Posvecenost predsednika je fascinantna. Zajedno uz svoj narod u ovom teskom vremenu. Zajedno mozemo sve.