U SNS-u reagovali na "otrovne strelice" Đilasa: TAJKUN I POLITIČKI LUZER, NEMA POLITIČKU IDEJU

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.10.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Biljana Popović Ivković odbacila je danas kao neosnovane kritike lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa sastava nove Vlade Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

- Dokoni Dragan Ðilas zajedno sa svojom svitom očekivano nije propustio priliku da ispali otrovne strelice i komentariše novu Vladu. Poput baba Vange, predviđa i ocenjuje, i to on tajkun i politički luzer, lider stranke koje nema sopstvenu političku ideju, koji vodi ''porodičnu politiku'' gde su mu mete deca, žene, braća, očevi i majke - navela je Popović Ivkovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je ocenila da je Ðilas "opsednuto ostao zagledan u (predsednka) Aleksandra Vučića", jer mu on "predstavlja pregolemu branu vraćanja u vremena kada je lični interes bio daleko ispred interesa građana".


- Prioritet Srpske napredne stranke je isključivo bolji život naših građana, i veliki projekti sa kojima se nastavlja, auto-putevi, pruge, jačanje zdravstvenog sistema i borba protiv korona virusa, jačanje bezbednosnog sistema, sigurnost i bezbednost, borba za interese našeg naroda na KiM i sve ono što je za običnog čoveka važno - istakla je Biljana Popović Ivković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading