(VIDEO) NOVI ČIN OPOZICIONE SAPUNICE! Jeremić o Nikoli Jovanoviću: ĐILASU NIŠTA NE VERUJEM!

Autor: Republika

Vesti

22.10.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno pukla tikva!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može da oprosti tajkunu Draganu Đilasu što je u svoju Stranku slobode i primio političkog prelateča Nikolu Jovanovića.

Jovanović je, podsetimo, izbačen iz Narodne stranke nakon što su u javnost procureli skandalozni audio snimci u kojima Jovanović, koji je tada bio potpredsednik NS, na pasja usta vređa Jeremića.

Da skandal bude još veći, nešto kasnije u javnosti je obelodanjen i snimak na kojem Jovanović Đilasovu potpredsednicu Mariniku Tepić naziva "k**** na bicikli", ali sve to nije bilo dovoljno tajkunu Đilasu da ga ne primi u stranku.

O tome svedoče i fotografije sa stranačkog skupa SSP, koje je Republika već objavila, a na kojima se vidi da Jovanović aktivno učestuje u radu stranke.

Reagujući na ceo slučaj "Jovanović", Jeremić je poručio da Đilasu, sa kojim ima dugu istoriju uvreda i međusobnih optužbi, ne veruje ništa.

- Voleo bih da verujem Draganu Đilasu - rekao je Jeremić uz ciničan osmeh podsećajući Đilasa na javno dato obećanje da Jovanovića neće primiti u stranku.

Pogledajte video.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading