MIHAJLOVIĆEVA OBJASNILA GRIMASU TOKOM PREMIJERKINOG IZLAGANJA

Autor: sputniknews.com

Vesti

02.11.2017

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja reakcija na konferenciji NALED-a povodom novog napretka Srbije na "Duing biznis listi" bila je moja prirodna reakcija na nepravdu, napisala je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović na svom profilu na Fejsbuku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zdravo Svete
Ana Brnabić i Zorana Mihajlović

Komentar je uputila povodom jučerašnje izjave premijerke Ane Brnabić da najveću zaslugu za uvođenje elektronskih građevinskih dozvola ima Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

- Reći da najveću zaslugu za uspeh Srbije, koja je 10. na svetu po načinu izdavanja građevinskih dozvola, ima nevladina organizacija NALED, jednostavno nije fer prema svim ostalim ljudima koju su učestvovali i toliko toga uradili u ovoj reformi - navela je ministarka.

Dodala je da su premijerkin govor gledali i slušali i ljudi iz Ministarstva građevinarstva koji su izneli "lavovski deo posla" oko građevinskih dozvola.

- Zbog njih nisam mogla da ne reagujem i ne samo zbog svojih saradnika, već i zbog APR-a, USAID-a i svih ministarstava koja su učestvovala u ovoj reformi - navela je Mihajlovićeva i dodala da su predstavnici NALED-a tokom jučerašnjeg panela i sami to potvrdili.

Objasnila je da je zbog toga u obraćanju i rekla da je to "fantastičan rezultat jednog vrednog, iskusnog i uigranog tima, koji nije mogao da se sprovede bez volje Vlade Srbije".

- Rekla sam da je ovo zajednički uspeh i ministarstava finansija, ekonomije, unutrašnjih poslova, pravde, životne sredine, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, vladinih kancelarija i, naravno, NALED-a i drugih organizacija, kao i da je ovo uspeh čitave Vlade i svih nas - napisala je Mihajlovićeva na svom nalogu na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading