ŠEŠELJ UVREDIO MIĆIĆKU, EVO ŠTA MU JE ODGOVORIO LDP

Autor: Tanjug

Vesti

02.11.2017

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liberalno demokratska partija ocenila je skandaloznim istup u kojem je lider SRS Vojislav Šešelj pogrdnim imenima nazvao poslanicu LDP-a Natašu Mićić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Na meti lidera SRS: Nataša Mićić

- Skandalozni istup u kojem je Vojislav Šešelj pogrdnim imenima nazvao poslanicu LDP-a Natašu Mićić vređa sve žene u Srbiji i sramota je za Narodnu skupštinu, predsedavajućeg sednici Veroljuba Arsića, ali i za čitavo društvo koje je i dalje u živom blatu iz kojeg godinama ne može da izađe upravo zbog ekstremista kao što je Šešelj - smatra LDP.

Kako navode ako neko ima razloga da se stidi zbog svega što je u politici radio, što je za posledicu imalo ratove, politička ubistva, izolaciju, bedu i siromaštvo, onda je to, bez sumnje, Vojislav Šešelj.


Dodaju i da je poražavajuće što normalni ljudi u Srbiji i dalje moraju da slušaju uvrede Šešelja koji je uništio u ovoj zemlji sve čega se dotakao, i koji i dalje nastavlja da truje javnost napadima na sve one koji drugačije misle i rade.

- Potrebno je da javnost osudi ovakve napade na bivšu predsednicu parlamenta, a danas poslanicu LDP-a, pošto je očigledno da je Šešelj ohrabren da se ovako ponaša, jer su u društvu opet heroji ratni huškači i zločinci koji imaju podršku pojedinih ministara i zvaničnika ove zemlje - navedeno je u saopštenju.


Predsednik SRS danas je u parlamentu poslanicu LDP nazvao "stolovačom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading