HEJTERI NEMAJU MERU! Navijaju za koronu da bi nastao haos u Srbiji

Autor: republika

Vesti

19.10.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili bi najsrećniji da epidemija korone eksplodira u Srbiji da bi nastao haos i narod izašao na ulice.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Ovo je, u najkraćem, suština suludih poziva pojedinih opozicionara da se ne poštuju epidemiološke mere i suprotstavi se njihovom eventualnom pooštravanju. Neki poput Mile Alečković poručuju čak porodicama policajaca koji bi eventualno kontrolisali poštovanje karantina da im zabrane povratak kućama. Alečkovićeva, nažalost, nije usamljena u idejama, pa nisu mnogo različite i poruke Ivana Ivanovića, Marinike Tepić...

Član kriznog štaba Predrag Kon o tome je emotivno govorio u nedelju tokom gostovanja na TV, ističući da ne može da razume to što neki ovde sve politizuju, bez trunke razmišljanja koliko je opasno to igranje vatrom u uslovima epidemije.

Član glavnog odbora SNS Nebojša Bakarec kaže da se ovakvim porukama poziva na nerede na ulicama i uzbunjuje narod.

- Mislim, međutim, da oni ne mogu da dobiju veliki odziv građana. Ipak, vidimo da u mnogim zemljama male varnice, čak i lažne, mogu da izazovu ozbiljne posledice po državu. Setimo se situacije u julu, kada su ekstremisti pokušali da izvrše državni udar kod nas - navodi Bakarec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading