(FOTO) VANDALIZAM OPOZICIJE! Prostorije SNS potpuno UNIŠTENE, skandalozan prizor za svaku osudu

Autor: Republika

Vesti

19.10.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranačke prostorije lokalnog odbora Srpske napredne stranke u Baču su danas oštećene i pričinjena je ogromna materijalna šteta., ocenivši da je „jezik nasilja ostavio je trag” i da su prostorije uništene, a pričinjena je „ogromna materijalna šteta”.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pesnica (Ilustracija)

SNS Vojvodine je u svom saopštenju osudio rušilački akt uz isticanje da su prostorije uništene.

- Pozivamo nadležne organe da hitno reaguju i spreče ove skandalozne napade, koji su pojedincima svojstveni u nedostatku odgovora na aktuelna politička pitanj. Srpska napredna stranka dobila je veliko poverenje naroda i iako to nekima smeta, uništavanje naših prostorija sigurno nije adekvatan politički odgovor na našu politiku mira, razvoja i opšteg prosperiteta - navodi se u saopštenju SNS.

Vojvođanski naprednjaci poručuju da će „istrajati na putu bolje budućnosti za sve građane, uprkos svima koji bi Srbiju da vrate u mračnu prošlost u kojoj su se bogatili na račun naroda predstavljajući se kao, očigledno, lažne demokrate”.

Српска напредна странка Војводине најоштрије осуђује брутални напад на наше страначке просторије у Бачу. Језик насиља...

Posted by Српска напредна странка Војводина on Monday, October 19, 2020
- Naš program je rad , rezultati i investicije, a njihov bes i nasilje. Narod je već rekao kome veruje - ocenila je SNS Vojvodine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading