(FOTO) SPREMAN NA SVE ZARAD FOTELJE: Đilasov sajt napisao tekst posle kog je sve jasno!

Autor:

Vesti

15.10.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarci ispod pojasa!

Foto: printscreen

Portal nova.rs, blizak tajkunsom vođi opozicije Draganu Đilasu ponovo se okomio na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na ovom portalu, koji je već više puta pokazao i dokazao da nije medij već obično opoziciono propagandno glasilo, objavljen je tekst u kome predsednik Srbije napadnut zbog toga što se bori za snažnu i dostojanstvenu Srbiju, koja hoće da bude partner, a ne slepi poslušnik Evropske unije.

U tekstu pod naslovom "Evropa ne želi da joj se sa Vučićem ponovi Orban",  pomenuti portal praktično preporučuje Đilasa kao nekog ko je slepi poslušnik diktata iz Brisela, što još jednom dokazuje da je tajkun spreman na sve samo da se ponovo dokopa vlasti, kako bi on i njegova karamila nastavili tamo gde ih je narod zaustavio 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Draginja

15.10.2020 09:03

Djilas bi za vlast prodao i svoje najblize.

nikola

15.10.2020 09:09

Koliko se isprsio Đilas da mu ovi objave tekst, pošto je svima jasno da ga je on pisao!?

Kristina

15.10.2020 09:09

Najlakse je napasti predsednika bez ikakvih konkretnih dokaza!

Ivica

15.10.2020 09:10

Đilasa drugo nista i ne interesuje sem fotelje. Sramota sve ce uraditi ne bi li se docepao vlasti, njega narod ne interesuje.