ĐORĐEVIĆ PREDSTAVIO POLITIČKE IDEJE I IDEALE: Mlađa umislio da je Karađorđe!

Autor:

Vesti

14.10.2020

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević organizovao je juče performans kojim je pokazao da sebe doživljava kao vožda Karađorđa koji će osloboditi Srbiju?!

RepublikaFoto: ALO
Mlađan Đorđević

Naime, posle liturgije koja je održana u Orašcu i predstave sa kostimiranim glumcima Đorđević se obratio pristalicama i simpatizerima svog pokreta.

Sa mesta na kojem je podignut Prvi srpski ustanak, u Marićevića jaruzi, Đorđević je poručio:

- U svakom Srbinu je duh Karađorđa i tu iskru valja osloboditi u teškim vremenima kakvo je ovo.

Đorđević je potom objasnio i da je to razlog što je pristalice pokreta okupio u Marićevića jaruzi, mestu na kojem je podignut Prvi srpski ustanak i odakle je krenulo oslobođenje Srbije 1804.

Đorđević: U svakom Srbinu je duh Karađorđa i tu iskru valja osloboditi

 

- Danas s ovog mesta ponovo podižemo oslobođenje jer Srbija više ne može da trpi i da čeka. Danas stavljamo tačku na pljačku i na izdaju Srbije. Ovde su se okupili ljudi koji vole Srbiju i koji žele dobro Srbiji - rekao je lider Oslobođenja.

Đorđević je potom ispričao da je protiv svih sporazuma i priznanja Kosova, te da se protivi članstvu Kosova u Ujedinjenim nacijama.

Na skupu je naglašeno da pokret Oslobođenje u narednom periodu otpočinje svojevrsnu seriju razgovora sa građanima širom Srbije da bi "okupili sve slobodoljubive ljude u širok front koji bi se suprotstavio Vučićevom kriminalu i autokratiji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading