VESIĆ O BAHATOSTI IVANA IVANOVIĆA: Ovde duguje svima, a Hrvatima ni kunu

Autor:

Vesti

11.10.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podaci o dugovanjima Ivana Ivanovića i prinudnoj naplati dugova preko izvršitelja od njegove firme "Pear creative" nisu iznenađenje za Gorana Vesića. Zamenik gradonačelnika ovako je prokomentarisao saznanja do kojih je došao Srpski telegraf i objavio ih u prethodna dva broja.

Foto: Instagram.com/veceivan/St/N. MANDIĆ
Goran Vesić i Ivan Ivanović

- Siguran sam, skoro bih smeo da se kladim da Ivanović plaća sve obaveze prema Republici Hrvatskoj, gde ima stan. Ne verujem da je Hrvatskoj dužan nijednu kunu. Zato u Srbiji, gde zarađuje pare, ne plaća ništa - rekao je Vesić.

 

Podsećamo, prema dokumentima u koja je naš list imao uvid, Ivanović pune četiri godine izbegava plaćanje Infostana, kazni "Parking servisu", poreza i mnogih drugih obaveza, zbog čega su mu izvršitelji dolazili na vrata čak 35 puta. Zbog nagomilanih dugova račun njegove firme često je u blokadi, poslednji put bio je blokiran od sredine februara do kraja marta 2020, tačnije 41 dan.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa od 9. oktobra 2020. godine

Na pitanja koja smo poslali voditelju dobili smo kratak odgovor.

- Ivan ne daje izjave za Srpski telegraf. Hvala - napisao je u SMS poruci Ivanović.

Sva njegova dugovanja mogu se naći na specijalizovanim portalima, ali i na sajtu NBS, gde se zbog izbegavanja plaćanja poreza vodi kao neredovan platiša. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading