SNS ZAPREPAŠĆENA: Gromoglasna tišina na modrice Maje Gojković

Autor: Tanjug

Vesti

01.11.2017

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka "zaprepašćena" je što političke stranke i civilni sektor nisu reagovali povodom napada na predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković i članove njenog kabineta, saopšteno je iz te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

SNS postavlja pitanje javnom mnjenju u Srbiji da li je divljanje, fizički napad i neovlašćeni upad u kancelariju predsednice skupštine društveno prihvatljivo ponašanje i upitali šta mora da se dogodi da bi osudili primitivizam "samoproklamovanog gerilca" Boška Obradovića i poslanika Dveri. 

- Da li vas je imalo sramota da ćutite na modrice Maje Gojković dok se, sada vidimo, deklarativno zalažete za prava žena - upitali su naprednjaci, kao i da li Gojković mora da bude zadržana na bolničkom lečenju, kao novinarke Pinka da bi "ovlaš" konstatovali da "nije baš normalno" i da je kažnjivo da se tuku žene. 


Pitali su političke oponente i predstavnike civilnog sektora da li smatraju da je nedopustivo da se žene tuku i vređaju, a "bogougodno" da se tuku žene koje su članovi SNS. 

Srpska napredna stranka je poručila da će učiniti sve, u skladu sa zakonskim propisima, da odbrani i zaštiti "sve žene od siledžija poput Boška Obradovića" i pozvala nadležne državne organe da promptno reaguju i kazne "sve manijake koji se iživljavaju nad ženama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading