Vučević poručio Bošku Obradoviću: Sve što izgovara osvedočeni fašista je jedno ogromno NIŠTA!

Autor: Republika

Vesti

04.10.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević, potpredsednik SNS oštro je odgovorio na optužbe lidera Dveri Boško Obradović koji je ponovo napao predsednika Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja poručivši da je suština svega što izgovara osvedočeni fašista jedno je ogromno ništa!

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

- Jasno je da od njega razne Mlađe, Đilasi, Jeremići...i drugi koji ga plaćaju očekuju da pljuje sve što ima veze sa našim predsednikom Vučićem tako da verbalno zlostavlja pristojan svet svojim izlivima ludila. Ali dokle više sa budalaštinama i lažima? Suština je da iza svega što izgovaraju Obradović i njegova gore pomenuta braća po lovi, stoji patološka i nezajažljiva opsednutost vlašću, foteljama i državnoj kasi. Oni bi da opet od Srbije naprave svoju privatnu kasicu prasicu. Oni bi da na vlast dođu bez ikakvog plana i programa, da im je neko tako „servira“ bez izbora. Kakvi izbori?! Tpo bi za njih bila javna bruka jer ne bi dobili ni do jedam odsto. Ovako su svi ti luzeri 5.oktobra žive u svom bolesnom imaginarijumu, lažu, lažu i samo lažu. Ali neće im proći ni jedna laž! A lopove i mafiju neka traže u svojim redovima. Jer tu je sav ološ. Baš među njima - jasan je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
star

04.10.2020 15:10

Koliko bi osvojili glasova na izborima da su se pojavili, toliko im i sada narod daje podršku za laži, kojima se ništa ne može postići, ali Bošku i njegovim kompanjonima to je teško shvatiti.

Stanko

04.10.2020 15:18

Ako su svi pred zakonom jednaki onda Boško Obradović treba da odgovara zbog napada na Marjana Rističevića.

Maksim

04.10.2020 15:27

Čak ni ne razumem medije koji uopšte prenose izjave Obradovića koje su dostojne samo onih odvratnih rijalitija i nisu za javnost?

Vesna

04.10.2020 15:31

Izmislja afere, mrzi sve sto ima bilo kakve veze sa Vucicem, napada zene - ukratko, to je Bosko Obradovic!