NOVI ŠOKANTNI DETALJI O GRADNJI KOMPLEKSA NA NOVOM BEOGRADU: Policija zaplenila vozila u "Sakuri"!

Autor:

Vesti

03.10.2020

04:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz niz kontroverznih informacija koje prate gradnju kompleksa "Sakura park" na Novom Beogradu otkrivena je još jedan šokantna informacija - investitori su pokušali podvalu sa automobilima uzetim preko jedne rent-a-kar agencije, zbog čega je policija zaplenila nekoliko vozila. Ti automobili, koji zvanično nisu bili u vlasništvu "Sakura parka", iako su korišćeni za potrebe tog gradilišta, zadržani su duži period na proveri u policiji.

RepublikaFoto: Promo foto

Prema saznanjima do kojih je Srpski telegraf došao iz pouzdanih izvora dobro upućenih u sve što se radi u "Sakura parku", čiji je zvanični investitor firma "Goldberg Real Estate", a čovek koji upravlja iz senke biznismen Sekula Pjevčević, oko pomenutih automobila digla se velika uzbuna.

- Investitor nema vozila registrovana na sebe, ali je koristio automobile uzete u dogovoru s jednom rent-a-kar agencijom (podaci poznati redakciji, prim. aut) i vezano za njih bilo je ozbiljne i potkrepljene sumnje da postoje silne zloupotrebe. Policija je bukvalno upala u sedište firme i ti automobili su baš dugo bili na proveri u MUP. Ne znam ni da li su i kada vraćeni - objašnjava naš sagovornik.

Podsetimo, Srpski telegraf je u prethodna dva dana objavio da Sekula Pjevčević, kontroverzni biznismen, jedan od glavnih aktera u dve velike korupcionaške afere "kofer" i "stečajna mafija", stoji iza gradnje "Sakure parka".

Foto: Republika

Mada su iz "Sakure" pokušali da sakriju pravu ulogu Pjevčevića u ovom milionski vrednom projektu, a on nije želeo ništa detaljnije da komentariše, čak i njihovi nemušti odgovori otkrili su istinu.

Radilo se o nekoj zloupotrebi sa automobilima uzetim od rent-a-kara

Tako smo u razmaku od samo nekoliko dana dobili dva potpuno različita odgovora ("Sekula Pjevčević je zaposlen ovde" i "Sekula Pjevčević nije zaposlen ovde") i to od istog čoveka iz firme "Goldberg Real Estate". Pametnom dovoljno...

A što se tiče automobila, na naše pitanje stigao je iz "Sakura parka" sledeći odgovor, u kom se samo vešto konstatuje da oni nemaju zvanično automobile u svom vlasništvu.

- Naše privredno društvo nema u svom vlasništvu nijedan automobil, pa je, samim tim, i jasan odgovor na vaše pitanje - poručuju iz "Sakure", uz ironičan komentar:

- Naravno, ukoliko budete zainteresovani za kupovinu stana u "Sakura parku", slobodno se javite kako bismo zakazali termin za prezentaciju naselja i stanova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading