(VIDEO) TVOJ POSLEDNJI LET TE VINUO MEĐU LEGENDE, OSTAO SI NA NEBU: Isplivao snimak sa sahrane pilota, evo kako se od njega osprostio jedan od najboljih prijatelja

Autor:

Hronika

30.09.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispraćaj među anđele, dvojice pilota Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, mojora Dejana Krsnika(49)u Beogradu i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića(43) nadomak Loznice, koji su prošlog petka poginuli na radnom zadatku kod Malog Zvornika, juče je ražalostio na hiljade njihovih poštovalaca.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sanduk Dejana Krsnika sa srpskom zastavom

Sahrana majora Krsnika održana je na Bežanijskom groblju uz najveće vojne počasti, a prvo grumenje zemlje na kovčeg stradalog majora palo je uz taktove "Tamo daleko".

Pre tog najpotresnijeg trenutka sprovoda ispresecanog kuknjavom, lelecima i jaucima,  obeležilo je čitanje oproštajnog pisma Krsnikovog druga sa klase koji uz poslednji atom snage nad grobom svog prijatelja obećao da će večno svi biti ponosni na njega jer bio njihov idol i vođa, te da ga nikada ne mogu zaboraviti. 

Na snimku pred vama poslušajte šta je sve rekao pilot o svom drugu sa kojim je pune 34 godine delio radosti i tugu, ali i nebeske rute.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading