MISTERIJA: Da li je Toma i dalje član SNS?!

Autor: Tanjug

Vesti

30.10.2017

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni visoki funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) nisu znali da odgovore da li je bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dalje član naprednjaka.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Nije se oglašavao: Tomislav Nikolić

Prošlo je pet godina otkako je Nikolić, nakon predsedničkih izbora, prepustio vođenje SNS svom dotadašnjem zameniku Aleksandru Vučiću i to kako bi ispunio obećanje dato biračima, da će biti "predsednik svih građana".

Tada je Nikolić i faktički počeo da se udaljava od svojih partijskih kolega, a sve je kulminiralo pred ovogodišnje predsedničke izbore kada su naprednjaci odbili da ga podrže kao predsedničkog kandidata. Sudeći po njegovoj izjavi, ta stranka ga nije pozvala ni na veliku proslavu devetog rođendana, na kojoj se okupilo oko 10.000 ljudi.

Bivšeg predsednika Srbije nije bilo ni na proslavi stranačke slave Svete Petke, koja je obeležena pre nekoliko dana. Gosti su između ostalog bili premijerka Ana Brnabić, ministri u Vladi, brat i sin haških optuženika Radovana Karadžića i Ratka Mladića, Luka i Darko, generalni direktor "Crvene zvezde" Zvezdan Terzić, portparolka Hitne pomoći Nada Macura..., ali ne i prvi predsednik stranke.

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a, o tome ne zna ništa.

- Stvarno ne znam da li je i dalje član stranke. Morate za to da pozovete kadrovsku službu - kaže Jovanov za "Blic".

Ni Marija Obradović, koja takođe obavlja funkciju potpredsednika SNS-a, ne zna da li je prvi predsednik te stranke i dalje njen član.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading