Srpski telegraf je još prošle godine znao ko će doći u Beograd: Trampov Srbin donosi nam milijarde

Autor:

Vesti

23.09.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je još prošle godine opširno pisao o tome da će "Trampov Srbin" imati važnu ulogu u našoj zemlji i da će preko njega stići velika količina investicionog novca.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Džon Jovanović

Ovu informaciju danas je potvrdio Adam Boler, direktor Američke razvojne agencije (DFC), koji je izjavio da će šef odeljenja u Beogradu biti Džon Jovanović.

Džon Jovanović je amerikanac srpskog porekla rođen 1987. godine od oca Srećka i majke Nade. Detinjstvo je proveo u Čikagu gde su se doselili njegovi roditelji.

 

 

 

Tokom svoje radne karijere, Jovanović je obavljao važne funkcije za vrlo jake kompanije poput "Dojče banke", "Nobl grup", "Cadent energy parners", a na mesto šefa DFC u Beogradu dolazi sa pozicije direktora švajcarske kompanije "Mercuria energy group".

Oženjen je sa Dafne Oz, ćerkom čuvenog TV doktora Mehmeta Oza. Njegova supruga je poznata nutricionistkinja, blogerka i TV zvezda u SAD sa kojom Jovanović ima troje dece, Domeniku, Selen i Jovana.

Kako je Srpki telegraf ranije pisao, angažovanje Jovanovića u našoj zemlji podrazumeva pored političkog dogovora sa SAD i ogroman investicioni paket, a nezvanično se govori o 10 milijardi evra investicionog novca.

Foto: Srpski telegraf

Kompletan tekst o Džonu Jovanoviću možete pročitait ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading