REPUBLIKIN RETROVIZOR: Srbija u borbi protiv KORONE, RAT PODZEMLJA, pevačica razlupala LJUBAVNIKU kola, Zvezda ispala iz kvalifikacija za LŠ

Autor:

Vesti

20.09.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa vreme je da i ovu nedelju privedemo kraju. Aa se malo osvrnemo za nama i vidimo koji su to događaji obeležili proteklu sedmicu.

RepublikaFoto: ilustracija/Tanjug/AP/youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Bilo kako bilo, proteklih dana Srbiju je obeležio niz događaja koji se ni po čemu apsolutno ne razlikuju u odnosu na prethodne nedelje.

Društvo

Bitka sa koronavirusom ne prestaje. Više od pola godina Srbija je u ratu protiv nevidljivog neprijatelja, iz dana u dan broj novootkrivenih slučajeva varira, a broj smtrnih opada što je olakšavajuća okolnost. No, kraj se ne nazire. Đaci su nam pošli u školu, Krizni štab je preduzeo neophodne mere, i spremni dočekujemo mogući nalet mešavine gripa i korone.

RepublikaFoto: TANJUG/AP/S.RADOVANOVIĆ/Pixabay
Foto: Ilustracija

Hronika

A šta bi bilo, kad bi bilo pa da nas mimoiđe bar neki dan a da nije ispunjen crnom hronikom, ostaje pitanje, do tada pokušaćemo da se naviknemo i verovatno nećemo nikad. Ove sedmice građane Srbije potresle su dve veoma loše vesti. Detonacija auto-bombe u centru Beograda, brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu, a poznata pevačica Ljupka Stević razlupala je kola ljubavniku, koga je na kraju optužila za prevaru sa maloletnicama.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/instagram.com/soniasuarezgmz
Foto: Ilustracija

Više o tome pročitajte ovde!

Sport

Što se sporta tiče, proteklu sedmicu obeležile su evropske kvalifikacije. Crvena zvezda je poražena u trećem kolu borbe za Ligu šampiona porazom od Omonije u nikozi lošim izvođenjem penala.

Više o tome pročitajte ovde!

Partizan i TSC imali su polovičan uspeh. Crno beli su savladali Moldavski Sfintul nakon produžetaka (1:0), dok su Bačkotopolci ispali od FCSB-a takođe posle penala. 

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Nakon 120 minuta rovovske borbe u Senti, bilo je nezapamćenihh (6:6), a četa Zoltana Saba uspela je da kao autsajder stigne do šutiranja jedanaesteraca sa čak dva igrača manje.

Više o tome pročitajte ovde i ovde!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading