Novinarka televizije N1 napravila skandal na današnjoj konferenciji!

Autor:

Vesti

18.09.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Konas, novinarka televizije N1, svojim neumesnim pitanjem članovima kriznog štaba, napravila je pravu pometnju tokom današnje konferencije.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug News Agency official

Konas je članovima kriznog štaba, Dariji Kisić Tepavčević i Predragu Konu, postavila pitanje da prokomentarišu nedavnu smenu načelnika odeljenja na VMA, kao i da potvrde informaciju "da li su lekari smenjenji zbog podrške inicijativi ujedinjeni protiv kovid-a".

Nakon ovog pitanja morala je da se uključi moderatorka konferencije koja je istakla da ovo pitanje nije za članove kriznog štaba jer u njihovom delokrugu nadelžnsoti ne spada Vojno medicinska akademija, i da za takvu vrstu pitanja novinarka N1 mora da se obrati nadležnima sa ove ustanove.

 

 

 

Dok je Darija Kisić Tepavčević nevoljno odmahnula rukama zbog pitanja koje uopšte nema veze sa radom kriznog štaba, epidemilog Predrag Kon je samo kratko prokomentarisao da "pozdravlja sve svoje kolege".

Ovakvim istupom novinara televizije N1 još jednom se pokazalo da njima stalo do informisanosti građana, već do toga da u svakoj situaciji, čak i onoj koja se ne tiče konkretne teme, postavljaju provokativna pitanja. Ovakvim postupcima samo remete izlaganje sagovornika i uskraćuju građane za važne informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading