PLJUŠTE OPTUŽBE! Jeremić: Tadić smara, Đilas nikoga ne zanima

Autor: Republika

Vesti

17.09.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

K'o rogovi u vreći!

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Sastanak opozicije koji je na inicijativu bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića održan u prostorijama njegove partije naišao je na oštro negodovanje Narodne stranke i njenog predsednika Vuka Jeremića.

Da u srpskoj opoziciji vlada totalno rasulo ne treba naročito dokazivati, ali se Jeremić potrudio da ovu tezu još jednom potvrdi.

On je, naime, ocenio da je način na koji je Tadić organizovao sastanak nepotrebno pravljenje halabuke dok je istovremeno naveo da Đilasova opozicija nikoga u Srbiji ne zanima.

Foto: printscreen

- Mi imamo rezerve prema onima koji su se 21. juna našli "sa one strane", zajedno sa SNS, Dačićem, Vacićem, Šapićem. Ako zaista hoćete da postignete nešto u smislu promene vlasti, tada ćete se dogovarati na drugačiji način. Ako ste zainteresovani da to uradite onda ćete sesti iza zatvorenih vrata i pokušati da to učinite. A ne u nedogled opterećivati i smarati ljude širom Srbije ko je sa kim u kakvom odnosu - naveo je Jeremić.

Uz to, Jeremić nije propustio priliku da podseti kako ga je Đilas izbacio iz Demokratske stranke.

Pogledajte video.

 

 

 

ŠUTANOVAC: Našao se ko će da priča

Na Jeremićeve kritike opozicije reagovao je i Dragan Šutanovac podsećajući ga na epizode iz prošlosti.

- Rezerve prema opoziciji koja je izašla na lokalne izbore izražava neko ko je dao kvorum i glasao za budžet Vlade RS čiji je predsednik bio Vučić. Sve rezervisani rezervisti - naveo je Šutanovac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading