SNS Šabac na sastanku sa predstavnicima Ruske stranke: Dogovorena međusobna saradnja

Autor:

Vesti

16.09.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu ugostio je delegaciju Ruske stranke. Tim povodom njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: SNS Šabac
Sastanak sa delegacijom Ruske stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo rezultatima današnjeg sastanka sa delegacijom Ruske stranke predvođene predsednikom Slobodanom Nikolićem i prvim na listi te stranke Nikolom Veselinovićem. 


Na sastanku u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, konstatovana je obostrana zainteresovanost za investicioni i infrastrukturni razvoj grada i poboljšanje u svim sektorima za koje je nadležna lokalna samouprava. 


Tokom razgovora postignuta je visoka saglasnost u temama koje se tiču prava manjina, a takođe istaknuta je obostrana uverenost u bliskost programa dve stranke u domenu razvoja grada u narednom periodu. 


Na sastanku nije bilo reči o raspodeli vlasti niti  konkretnim pozicijama, ali je jasno da je skupštinska većina, okupljena oko najboljeg programa za razvoj grada, koju čine Srpska napredna stranka i Zapadna Srbija od  danas jača za još jednu političku snagu - Rusku stranku. 


Gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da je poziv za široku koaliciju otvoren i drugim strankama kako bismo zajedničkim snagama doprineli boljoj budućnosti našeg grada i svih Šapčana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading