Ambasador Srbije u Kipru: Vučić godinama dokazuje da mudro i čvrsto rukovodi spoljnopolitičkom strategijom Srbije

Autor: Republika

Vesti

07.09.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spoljna politika Republike Srbije je vođena i omeđena saglasno strateškim državnim dokumentima i posebno preambulom Ustava Republike Srbije, rekao je Marko Blagojević, ambasador Republike Srbije u Republici Kipar.

RepublikaFoto: Republika
Marko Blagojević

- Predsednik Republike, g. Aleksandar Vučić već godinama dokazuje da mudro i čvrsto rukovodi spoljnopolitičkom strategijom zemlje, prolazeći kroz izazove i teškoće koje imamo zbog svoje istorije, položaja, sudbine - rekao je Blagojević.

On je dodao i da je zvesno da samo predsednik Republike ima celokupna saznanja o tome šta nam preti i šta nas čeka, u okruženju koje već odavno ima svoje planove za sebe, u kojima nema ničeg posebnog za našu Otadžbinu. 

- U ovim važnim trenucima kada svojim odlukama dokazujemo da iako malobrojni, nismo mali, moramo stajati ujedinjeni, čitav diplomatski i državni instrumentarij, ne dajući prostor da se uruše novouspostavljeni strateški odnosi, o kojima smo, znano poznavaocima naše diplomatske istorije, mogli samo da maštamo - zaključio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading