Nedimović počistio patos sa opozicijom: Neka vas je sramota, i nek vam je na čast

Autor:

Vesti

05.09.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Nedimović, ministar i funkcioner SNS-a reagovao je danas izjavom povodom neshvatljivih poteza opozicije koja, bez argumenata i bilo kakvog utemeljenja, bezrazložno kritikuje juće potpisani sporazum u Vašingtonu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Branislav Nedimović

Nedimović je tom prilikom istakao da je Vuk Jeremić čovek koji je naneo najjači udarac Srbiji u borbi za Kosovo kada je tražio mišljenje od Međunarodnog suda pravde. 

 

Izjavu Branislava Nedimovića prenosimo u celosti:

- Vuku Jeremiću, čoveku zaslužnom za najveći udarac koji je Srbija ikada dobila u borbi za Kosovo, tražeći čuveno mišljenje Medjunarodnog suda na diletantsko pitanje o proglašenoj nezavisnosti Kosova, sada smeta olovka kojom je potpisan sporazum koji treba da obezbedi milijarde dolara investicija Srbiji i pruži šansu boljoj budućnosti naše dece. Ni njemu, ali ni Tadiću, Obradoviću i Djilasu nije zato smetalo kada su u sopstvenoj državi postavljali prelaze poput Brnjaka na Kosovu da bi ga fizički odvojili od centralne Srbije, to je bio njihov vrhunac borbe za očuvanje Kosova, pre bih rekao predaje. Tadiću nije poniženje srpskog seljaka, ali i svih gradjana kada 2008. godine potpišu slobodnu i nesmetanu prodaju zemlje strancima, ali mu je zato poniženje vrsta stolice kojom je predsednik Amerike dočekao predsednika Vučića u Ovalnoj sobi Bele kuće. Čak ni tu stolicu on neće moći da vidi ni u turističkim turama. Možda hoće hodnike Bele kuće, ali i to tek kad prodje Korona virus zbog ograničenja poseta svima koji tamo nisu zbog posla, već zbog razgledanja u dokolici. Nažalost, još jedna potvrda da sve o čemu su brinuli je lažna kruna na glavi koju su puni sujete nosili kao paunovi, bez trunke brige i odgovornosti prema svojoj zemlji. Sramota i nek im je na čast - izjavio je Nedimović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading