Krstić: Nisam Lutovac da šenim gazda Đilasu

Autor: Republika

Vesti

24.08.2020

04:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić, ogorčen zbog stanja u toj partiji, optužio je stranačkog šefa Zorana Lutovca da šeni pred Draganom Đilasom. Komentarišući sve češća proterivanja i isključivanja iz članstva DS, Krstić je na Tviteru za rasturanje stranke uz Lutovca okrivio i "šabački klan".

RepublikaFoto: facebook.com/Ivan Krstić
Ivan Krstić

- Ako neko treba da leti iz DS, to su ovi iz "šabačkog klana" koji su nam sje*ali stranku na komade. I samo se pitam kako vi to verujete samo jednoj strani, a kao borite se za demokratske vrednosti? Kako je to Lutovac sve u pravu, a mi, eto, lažemo - napisao je Krstić.

Dodao je da, za razliku od Lutovca, ne želi da šeni pred Đilasom:

- Taj ko pokuša da me isključi samo zato što ne podržavam nesrećnog Lutovca može da me povuče... Pa nisam on, pa da šenim pred gazda Ðilasom i Petrovićem...

Krstić je uz izvinjenje zbog nepristojnih reči poručio da sve što radi jeste iz uverenja, bez ličnih ili bilo kakvih drugih interesa.

- Ja volim DS i smatram da ovo rukovodstvo više nije dostojno da bude na čelu - naveo je Krstić, dodajući da nije ni pučista ni razbojnik ni lažov, već demokrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading