PS: Đilas i Jeremić da kažu koliko će u ljudskim životima koštati njihova revolucija

Autor: Republika

Vesti

23.08.2020

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista oštro je reagovao danas povodom izjave funkcionera Narodne stranke Miroslava Aleksića da će u Srbiji morati da se sprovede revolucija.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Jeremić i Đilas

PS je poručio Jeremićevom Miroslavu Aleksiću da kada sledeći put bude pozivao na revolucije, kaže i to da se nasilna promena vlasti ne dešava bez krvi i međusobnog ubijanja Srba. 

Oni su, takođe, poručili Aleksiću da kaže i koliko je to mrtvih Srba prihvatljivo da bi Đilas i Jeremić vladali Srbijom. 

- Kada sledeći put Jeremićev zaposleni  Aleksić pozove na revoluciju u Srbiji, neka završi rečenicu i neka kaže da se nasilna promena vlasti dešava građanskim ratom, da to ne ide bez krvi i međusobnog ubijanja Srba i neka kaže koliko mrtvih je prihvatljivo da bi Jeremić i Đilas vladali bez izbora- navode u PS-u. 
Iz PS-a kažu da Jeremić i Đilas nikada nisu iznosili programe i ideje, ali da, bar sada, kada su smislili da dođu silom na vlast, kažu koliko će u ljudskim životima koštati njihova revolucija. 
 - Znamo da Jeremić i Đilas nisu navikli da iznose programe i ideje, ali kada su već smislili da silom dođu na vlast, neka kažu koliko će u ljutskim životima da košta njihova revolucija- ističu iz PS-a. 

Iz partije Aleksandra Vulina pozivaju Đilasa i Jeremića da kažu da li su sami smislili da silom dođu na vlast ili im je, ipak, neko pomogao. 

- I neka nam kažu da li su to sami smislili ili im je ipak neko pomogao? Neko kome do srpskih glava nije ni malo stalo- rekli su iz PS-a Aleksandra Vulina povodom izjave Miroslava Aleksića da će u Srbiji morati da se sprovede revolucija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading