Grčić: Marinika i Đilas udaraju na krvavo zarađenu koru hleba, na ono najsvetije

Autor:

Vesti

22.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić i njen šef Dragan Đilas hteli bi da na hiljade radnika ostane bez posla. Posle "Telekoma", a sve dok se Đilas brčka u Turskoj, Tepićeva je udarila na Železaru Smederevo. Potpredsednica Stranke slobode pozvala je na proteste protiv Železare i okupljanje u Smederevu, ne pominjući da je najveći srpski izvoznik uništen tokom vladavine prethodne vlasti i da je jedva spasen, zahvaljujući Kinezima.

RepublikaFoto: e-stock
Marinika Tepić i Dragan Đilas

Komentarišući najnoviju prljavu kampanju Ðilasa i njegove Marinike, Milorad Grčić, direktor EPS, kaže da se ne sme dozvoliti da radnici u Srbiji ostanu bez posla.

- Ko god udara na radna mesta, na krvavo zarađenu koru hleba, udara na svetinju jer ta radnička plata ne hrani samo tog čoveka, ženu, koji je zarađuju, nego hrani njihovu porodicu, njihovu decu i starce, a porodica, to je svetinja - poručio je Grčić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Grčić

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je u petak o napadima na "Telekom", ističući da ga "Junajted grupa" optužuje za nešto čime se on ponosi, a to je da štiti narodnu i državnu imovinu, a ne da je razara, te ukazuje da je SBB iz sastava te kompanije podignut na resursima "Telekoma" i države Srbije.

- Suština je u tome da su svu moć sagradili na resursima države Srbije i "Telekoma" i da se tačno zna od kojeg direktora je krenuo upliv tog privatnog kapitala u "Telekom", ne na legalan način, već kupovinom ljudi koji su, u stvari, radili za privatnu kompaniju na štetu "Telekoma" - pojasnio je Vučić.

 

Uz to, primećuje šef države, nijednom nije pomenuo "Junajted grupu", već, kako je rekao, samo lopove i tajkune Đilasa i Šolaka i ne zna kako se ta kompanija prepoznala da bi reagovala napadima na njega i saopštenjem kakvo je u četvrtak izdala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jovan

22.08.2020 07:31

Kako ce Tepicka da otreska o pod, kakda vise ne bude trebala gazda Djikiju.

igor

22.08.2020 07:56

Potpuno je jasno da jak i stabilan Telekom ne odgovara Đilasu i njegovim kompanijama. Zato sada i imamo ovakav napad na Telekom.

Kraljica Beograda

22.08.2020 08:18

Тепићка у свом очају више не бира где да удари.

Branko

22.08.2020 08:39

Njih dvoje su školski primer kako to izgleda kada pohlepa pusti veoma duboko korenje.