VUČIĆ DIREKTNO: To što neki maštaju da će biti potpisana nezavisnost Kosova - TO SE NEĆE DOGODITI NI POD KAKVIM USLOVIMA

Autor: Republika

Vesti

21.08.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksanda rVučić je sa vojnog aerodroma u Batajnici prokomentarisao odlaganje sastanka u Vašingtonu između predstavnika Prištine i Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Na pitanje da li se planira mogući pritisak Albanaca na američku administraciju, te se zbog toga sastanak odlaže, Vučić je odgovorio:

- Vidim da postoje incijative za pomeranje za dva dana. Čekam da vidim o čemu se radi. Uvek će biti pritisaka. nemojte da samo bežimo i da se nadamo da nikada ništa se ne dogovori ni oko čega. Ulazimo onda u defanzivnu poziciju gde šta god negde neko u svetu uradi, mi napišemo "evo užasa, strašno šta nam rade", a da nismo dobro ni pročitali, niti da razumemo težinu naše pozicije. Ne mislim da će biti lako. Osećam veliki teret, ali garantujem da ću se boriti za interese Srbije, a ono što drugi maštaju da će tamo biti potpisano prinznanje Kosova, to ne postoji ni pod kakvim uslovima da se dogodi - izjavio je predsednik Srbije posle vojne vežbe Vojske Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
BozaB

21.08.2020 10:13

Za njih ce priznanje KiM s nase strane ostati samo nedosanjan san.

Dijana

21.08.2020 10:31

Nećemo priznati Kosovo, mogu samo da sanjaju o tome.

Prvoborac

21.08.2020 10:36

Srbija svoj obraz prodavati neće.

Aco

21.08.2020 11:19

Pristina moze da masta al realnost je drugo.Srbija nece priznati nezavisnost KiM.