Đilas ruši opoziciju kao kulu od karata

Autor:

Vesti

21.08.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ruši opoziciju kao domine, ocenjuju sagovornici Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Posle urušavanja Demokratske stranke, koju je finansijski potčinio preuzimajući istovremeno partijsku infrastrukturu, Đilas je iz političke igre izbacio i lidera Dveri Boška Obradovića. Uspeo je da marginalizuje Narodnu stranku Vuka Jeremića, koja sad dodatno gubi na kredibilitetu jer prolazi kroz turbulentan period pošto njegov doskorašnji potpredsednik Nikola Jovanović, koji je najavio prelazak baš kod Đilasa, iznosi prljav partijski veš. A, na red je došao PSG Sergeja Trifunovića, čije se članstvo osipa. Naime, član Predsedništva PSG Petar Miletić podneo je ostavku u tom pokretu i to u susret izbornoj skupštini koja se očekuje u septembru. Istovremeno član Predsedništva PSG Pavle Grbović šuruje sa Đilasom, pregovara o tome da se PSG u nekom trenutku priključi Udruženoj opoziciji Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branko Radun

- Đilas ih uništava. DS sa Zoranom Lutovcem na čelu potpuno je podredio svojim interesima, Obradovića je potrošio i odbacio, Jeremića marginalizovao i sad radi na urušavanju i PSG. Vodio je kampanju u svojim medijima protiv Trifunovića kad je odlučeno da PSG ide na izbore, a sad je počeo i da rovari među članstvom. On ih ruši kao domine - komentariše Radun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaso

21.08.2020 13:57

Ovaj Đilkoš uništava sve oko sebe.