INCIDENT U SKUPŠTINI: BOŠKO POVUKAO ATLAGIĆA ZA KRAVATU

Autor: Tanjug

Vesti

26.10.2017

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović danas je u Skupštini Srbije povukao za kravatu poslanika SNS Marka Atlagića i dobio opomenu od predsednice parlamenta Maje Gojković.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Zestić
Opet nasilno reagovao: Boško Obradović

Obradović je u delu sednice kada poslanici postavljaju pitanja Vladi zaradio opomenu zbog "davljenja", a na prenosu se videlo da je Atlagiću povukao kravatu uvis, nakon čega su se obojica smejala.

Gojkovićeva je uputila izvinjenje prisutnima u sali jer prisustvuju lošem performasnu, a prethodno je Obradovića zamolila da fizički ne ugrožava poslanike.


Ubrzo mu je izrekla i drugu opomenu i to, kako je rekla, zbog "glupiranja", a treću je zaradio jer je, kako je objašnjeno, udarao poslanika Ðorđa Vukadinovića "papirom po glavi".

Naime, Obradović je držao plakat "Vučić, brat, kumovi, lopovi", koji je kasnije pokazao i novinarima na pres-konferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ja

11.04.2018 11:21

Dobra plata,dobra zabava,hleb bez motike...."circus Kolorado"....