NE MOŽETE VI DA NAM DRŽITE LEKCIJE! Vučić zagrmeo na novinara N1: Predsednik objasnio zašto su konferenciji prisustovali Lončar i Nedimović

Autor: Republika

Vesti

07.08.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za novinare u Predsedništvu Srbije, sa njim su bili ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vučić, Lončar i Nedimović

Kao i nebrojeno puta u prošlosti kada se šef države obraćao građanima, tako su i sada novinari televizije N1 pokušali da isprovociraju.

Praveći se naivni preko svake mere, pitali su predsednika koja je njihova funkcija na današnjoj konferenciji, na šta im je Vučić skresao:

- Ne držite nam lekcije jer niste Vi koji odgovarate nego mi, kao što Vaša televizija uvek daje podršku našoj politici, nigde nisam video tako lepe vesti kao kod vas. Oni su ovde da meni pomognu, nisam toliko pametan da bih sve shvatio. Oni su tu da dopune - naveo je Vučić.

 

 

 

Drugo pitanje je bilo vezano za odabir mandatara i vlade, za koji po Ustavu na raspolaganju je rok od čak 90 dana. 

 

 

 

- Sledeće nedelje nastavljamo sa određenim strankama drugi krug konsultacija. Sužavamo krug konsultacija i tada ćete biti obavešteni. Reč je o odgovornom poslu. Ne biste hvalili rad premijerke Brnabić da nisam dobro promislio, tako da mi svakako treba vremena. Ustavni rok je 3. novembar. ne znam odakle sekiracija u delu javnosti Srbije, a to su ljudi kojima je svejedno, izneće desetine laži, njima svakako neće valjati - istakao je šef države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
BozaB

07.08.2020 10:20

Novinari N1 krajnje su nepristojni, bahati i samozivi. Uzas od novinarstva.

Stefan

07.08.2020 10:27

Sigurno je da Vučić neće dozvoliti ni jednoj velikoj sili da se meša u sastav vlade Srbije.

KoleS

07.08.2020 10:54

Takozvani "novinari" N1 pokazuju kako se posao ne treba raditi. Bahati, upadaju u rec, nevaspitani. Bruka za profesiju koju predstavljaju.

Gale

07.08.2020 11:02

Novinari N1 krajnje su nepristojni, bahati i samoživi.Još jednom su pokazali da su veliki amateri i tako da su dobili i zasluženi odgovor od Aleksandra Vučić.