(VIDEO) OPOZICIJA I REGION NA APARATIMA! Američki ambasador gostovao kod Marića i poručio: SRBIJA JE VOĐA NA BALKANU, NJENA PRIVREDA JE NAJUSPEŠNIJA!

Autor: Republika

Vesti

06.08.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki ambasador Entoni Godfri gostovao je na televiziji Hepi gde je govorio o najaktuelnijim temama iz srpske dnevne politike, kao i o odnosima Beograda i Vašingtona.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Godfri gost 

- Srbiju vidimo kao vođu na Zapadnom Balkanu. Njena ekonomska moć raste i to zato što je Srbija postala privlačnije mesto za direktne strane investicije, uključujući i američke. I u američkom interesu je da snaga i stabilnost Srbije rastu. I pre kovid krize, srpska privreda bila je najuspešnija. Siguran sam da Srbija ima sjajnu budućnost - naveo je između ostalog američki ambasador.

 

Godfri je govorio i o dočeku koji je imao u Srbiji kao i o nezaobilaznoj temi koja je gotovo postala zaštitni znak američkog ambasadora - srpskoj kuhinji.

- Jako sam srdačno dočekan. Imao sam priliku da vidim mnogo toga u Srbiji. Zaista sam uživao da upoznajem srpsku hranu i da proputujem Srbiju - istakao je diplomata.

Američki ambasador govorio je i o drugim pitanjima - poput Kosova, srpsko-američkih odnosa, istoriji dve zemlje, a detalje o tome možete pogledati u video snimku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading