Vladimir Marinković: Neki žele ukrajinski ili makedonski scenario u Srbiji

Autor:

Vesti

06.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marinković, poslanik SNS i osnivač Kongresa srpsko-američkog prijateljstva, kaže da su veliki svetski igrači navikli da faktički upravljaju našom zemljom i ostvaruju svoje interese.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Marinković

- U Srbiji se sad vodi odgovorna nacionalna politika s vizijom i naravno da mnogima smeta što se država dinamično razvija. Srbija je poslednjih godina, zahvaljujući liderstvu predsednika Vučića, postala ekonomski lider regiona i sve više dobija na geopolitičkom i vojnom planu. S obzirom na to da je podrška predsedniku Vučiću od našeg naroda neupitna, neki pokušavaju preko svojih satelita da naprave neku vrstu makedonskog ili ukrajinskog scenarija kako bi njihove marionete došle na vlast i ponovo radile za tuđe, a ne srpske interese.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Julija

06.08.2020 07:47

Srbija je zahvaljujuci liderstvu Aleksandra Vucica, ekonomski lider u regionu....

Zorana

06.08.2020 07:50

Nadamo se da ce Srbija imati snage da se izbori sa svim stranim i domacim huskacima, i nastaviti svoj put razvoja.

Jeca

06.08.2020 07:54

Podrska naseg naroda, Aleksndru Vucicu je neupitna, kako rec i sam gospodin Marinkovic.Problem je sto su velike svetske sile navikle da upravljaju nasom zemljom i tako ostvaruju svoje interese.

Vlajko77

06.08.2020 08:32

Neki zele mnogo sto sta ali to im nece proci !