Oglasio se ministar odbrane: Istina o "Oluji" neće se nikada promeniti

Autor:

Vesti

05.08.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je akcija "Oluja" zločin te da istina o etničkom čišćenju Srba tokom ratova devetesetih nikada neće biti promenjena.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Kome je Jasenovac radni logor tome ni Oluja nije etničko čišćenje. Vlast koja diže spomenike teroristima i daje ulice ustašama ne može da obuzda radost što je Hrvatska očišćena od Srba. Oluja je zločin i koga god Srbina da kupe ili dovuku na proslavu zatiranja Srba, i postave ga da bude uz Gotovinu i druge ustaše, neće moći da promene istinu o građanskom ratu koji su izazvali, o klanju i ubijanju srpske dece u izbegličkim kolonama - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin. 

 

 
- Srbija ne sme da prestane da se seća i ne sme da prestane da se razvija i da jača. Samo kada je Srbija i svesna i jaka, Oluja i Jasenovac se neće ponoviti - rekao je ministar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading