Pronađen David iz Svrljiga: Ceo grad tragao za njim 4 dana

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Vesti

03.08.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Nikolić (19) iz svrljiškog sela Ribare, koji je nestao u četvrtak 30. jula iz svog porodičnog doma, pronađen je danas. Kako saznajemo, on je pronađen oko 13 sati iznad sela Ribare. I što je najbitnije, živ je.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
David Nikolić

Na apel porodice u potragu za Davidom odmah su se  uključili meštani i lovci, a njegov nestanak bio je prijavljen i policiji.

Njegova sestra Dajana ispričala je tada da je on bio pod terapijom zbog depresije, kao i da mu je neposredno pre nestanka smanjena doza lekova koje je pio pa su mu se simptomi bolesti vratili.

 

- Postao je opet nervozan i sumnjičav... Tog dana kada je nestao bio je sam sa majkom kod kuće, žalio joj se da ga niko ne razume, da mu niko ne pruža podršku... Oko 17 sati je izašao iz kuće i više se nije vratio.. Od tada ga tražimo, sumnjamo da se krije u nekoj od napuštenih kuća i pojata.. Moguće da ga je strah da izađe, da se boji da će opet biti smešten u bolnicu. Mnogo ljudi ga traži ali za sada nema nikakvih tragova – pričala je pre nekoliko dana zabrinuta sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading