JEŠIĆ NAGAZIO LUTOVCA: Što ne podržavaš ortaka BOŠKA FAŠISTU?! Tviter obračun

Autor: Republika

Vesti

03.08.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seme razdora i dalje klija u redovima Demokratske stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Zoran Lutovac

Član DS-a Goran Ješić je isprozivao predsednika stranke Zorana Lutovca. Lider "žutih" odavno je izgubio kompas i konce, tako da prepiske u ovakvom stilu ne treba da čude srpsku javnost:

- Predsedniče dragi , već nekoliko dana je prošlo i ne dobih odgovor koji kao što vidimo vrlo interesuje javnost u Srbiji, podržavamo li Boškićev predlog da fašisti dobiju ulice po Beogradu i ako ne, zašto se i dalje družimo sa tako lošim društvom?

- Ne podržavamo. Nego, predsedniče Resornog odbora za poljoprivredu, ne dobijam nikakve predloge i reakcije na ono što se dešava u tvojoj nadležnosti?

- Pa Zorane opet forice ispaljujemo, pokušah nekoliko puta da ti objasnim da ako želiš resorne odbore moraš imati lokalne odbore! Nego je meni važno da si živ i zdrav i sa nestrpljenjem očekujem saopštenje DS o fašisti Bošku. Drži se!

-Već kada smo toga dragi nismo napali Fabricia danas a stigao nam zadatak! Nemoj da nam Mlađo bude nervozan.

- Dobre su ti forice, srećan ti rođendan, zdrav i veseo bio 

- Ne razumem duhovitost stvarno, Boško izaše sa predlogom koji komentariše cela Srbija a DS nema stav! Ili podržavamo ortaka ili ne. To tako u politici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading